Kezelések részletes leírása

Flash kezelések - - Hidratálás és ragyogás kezelés – (30 perc)

Vízhiányos bőr és ragyogás hiánya esetén. Mindenkinek, aki gyors és hatékony gondoskodást szeretne. Egy "felfedező" kezelés 30 perc alatt! Felfissült és ragyogó bőr az élettelteli sugárzó arcért
ARCTISZTÍTÁS – ARCRADÍROZÁS - Ampulla – Sárgabarack maszk/Méz maszk - Ápolókrém

Gyümölcssavas hámlasztás

A gyümölccsavas hámlasztás évek óta ismert. Ajánlott azoknak akik szeretnék, ha a kúra végén az arcuk néhány évvel fiatalabbnak látszana, Azoknak is akiknek pattanásos, mitsszeres, olajosan fénylő, foltos, heges a bőrük.
Az Academia gyümölccsavas kezelés kúraszerűen ajánlott. A kúra négy hétig tart, hetente egy kezelés, 10-15%-os koncentrált gyümölccssavat tartalmaz. Otthoni kezelésre minden este ajánlott egy 8%-os gyümölcssavas zselé.

Mezoterápia tű nélkül

Mezoterápia tű nélkül. Megérkezett a Nobel-díjas hatásmechanizmusra épülő elektropirációs gép, a Meso-Beauty. Ajánlott annak, aki szeretne plasztikai műtét nélkül megszabadulni ráncaitól és fél a tű és a szike okozta fájdalomtól, a hetekig tartó bevérzésektől és a kóros hegképződéstől. Ajánlott azoknak, akik szeretnék ha a bőrük gyorsan éveket fiatalodna. A kozmetikus egyénre szabott "koktélt" állít össze az analitikai tisztaságú, steril hatóanyagokból, melyek a legoptimálisabb koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló regenerációt, salaktalanítást elősegítő hatóanyagokat.
A Meso-Beauty elektroporációs hullámai hatására a sejtmembránon apró csatornák keletkeznek, melyeken át a hatóanyagok 90%-a, a mély szövetekbe és a zsírsejtekbe jut. A koncentrátumokat pontosan a problémás területekbe juttatjuk be, egészen a bőr mély rétegeéig, ezért a kívánt hatást jól körülírható területre koncentrálhatjuk.
Minden szövettípusnak egyéni kezelésre van szüksége. Kezdetben intenzívebb kúra javasolható (6 alkalom heti 1x), majd át lehet térni a ritkább fenntartó kezelésre.
A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket juttatunk be a bőr hám és irha rétegeibe. Maximálisan és mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a vízhiányos ráncokat. Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásának köszönhetően lassíítja az öregedési folyamatot. a bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbba válik, a ráncok érékelhetően csökkennek.

Cukorgyanta kezelés

Cukor és víz keveréke, érzékeny bőr, gyantaallergia esetén és a szőrtüszőgyulladásokat is csökkenti. Az évezredes hagyományok alapján a kor igényeire alakított cukorpaszta és depilációs eljárás tökéletes és tartós megoldást kínál minden szőr és bőrtípusra.

Mikrodermabrazio / bőrcsiszolás

A mikrodermabrazió a peeling legmodernebb módja, amely csak speciálisan képzett szakkozmetikusoknál található meg.

Nagyon jó eredményeket lehet elérni az érett, lassú anyagcserét folytató, enyhén ráncos aknés, gyulladt, vastag felhámú heges, sebhelyes, pigmentfoltos (nap, öregségi májfolt), tág pórusú, mitesszeres, egyenetlen bőrfelszín esetén arcon, dekoltázson, kézfejen kívül testkezelésként terhességi és fogyási csíkok (stria) halványítására is alkalmazható ez az eljárás.

A kezelés során a bőr felső rétegén lévő elhalt hámsejtek és bőrszennyeződések távolíthatóak el a csiszolófej (kristályok) segítségével, amely nemcsak a sérült hámréteget csiszolja, hanem fokozza a bazális réteg vér- és nyirokkeringését is. Ezáltal felgyorsul a működőképes és kollagénban gazdag bőrsejtek képződése, amelyek felfelé vándorolva felépítik az új hámréteget. A peeling hatására a bőr tápanyag- és oxigénfelvevő képessége is javul, az alkalmazott hatóanyagok felszívódása többszörösére nő.

Az ellenőrzött mikrodermabrazio folyamán nem keletkeznek sebek, mivel a bőrt az egyénre szabottan, megfelelő erővel és mélységben "radirozzuk" Ie (a készülék finom csiszolókristályt fúj a bőrre és azt vákuum segítségével visszaszívja). A változás már egy kezelés után is látható, de a hosszú távú eredményt kúraszerű alkalmazással lehet biztosítani. Bármely probléma esetén a legintenzívebb hatás a speciális kozmetikumok és a mikrodermabrazios kezelés együttes alkalmazásával érhető el, nemcsak az arcon, hanem az egész testfelületen is. A kezelések intenzív, szalonbeli kúrából, otthoni kiegészítő utóápolásból és az eredmény elérése után ritkább, fenntartó szalon- és otthoni kezelésből állnak.
Klinikai tanulmányok igazolják az élő sejtsorok számának megnövekedését, a hám- és a bőr alatti kötőszövet vastagságának növekedését, a mikrokeringés fokozódását, valamint a kozmetikai hatóanyagok felvételének jelentős növekedését.

A kezelés időtartama 20 - 60 perc, a kezelendő terület nagyságától függően. Leggyakrabban előforduló mellékhatás a bőrpír, amely főként a kezeléseket követő 24 órában jelentkezhet, de általában néhány órán belül megszűnik. Ennek kiküszöbölésére a kezelések végén bőrnyugtató krémet kap a vendég. Ajánlott a kezelést követően 2 héten keresztül nappal magas (min. 50 SPF) faktorú fényvédőkrémet használni, s a szoláriumozást mellőzni, ellenkező esetben előfordulhat barna foltosodás.

A beavatkozás teljesen fájdalommentes!

Érzékeny bőrű vendégek számára ideális megoldás a mikrodemabrazios bőrradír, ami kíméletesen, de mégis hatékonyan ápolja a bőrt!

Copyright © 2018 Oros Krisztina